Vi förstärker vår organisation

Publicerad: 2009-01-29

Nils Landsberg påbörjade den 19 januari sin anställning som säljare på CM Teknik. CM Teknik har under en tid sökt mer personal för att ytterligare förbättra vår service till den svenska växthusodlingen. Det är därför med glädje vi kan presentera vår nye medarbetare, Nisse Landsberg.

Nisse, som är trädgårdsingenjör, har lång erfarenhet inom näringen, både som egen odlare (rosor) och som odlingsteknologiskt ansvarig på Swegro, Thorslunda. I sin tidigare verksamhet har han upparbetat en gedigen kunskap om våra system, LCC1200, LCC900, LCC Completa, E2, Vattenmaja, Boomlink mm. Med sin odlingsbakgrund och tekniska fallenhet kommer Nisse inte bara att kunna serva våra kunder med försäljning utan även med igångkörning, utbildning och support.

Eftersom CM Teknik utgör ett team där man hjälps åt med de olika uppgifterna har Nisse inget geografiskt avgränsat operationsområde. Det faller sig dock naturligt att han handhar odlare i Stockholm, Mälardalen och norrut.

Nisse är stationerad i Tungelsta, söder om Stockholm. Man kan nå honom på telefon 070-699 78 11 eller via huvudkontoret 0418-213 00.

Inga kommentarer änKommentera: