Servicepartner för gartnerier i norska Östlandet

Publicerad: 2009-11-16

Vi på CM Teknik är glada över att få presentera vår nya service partner i Östlandet, Hagene Teknikk.Företaget tar hand om all service och installation av våra och DGT Volmatics produkter i området kring Oslo. Hagene Teknikk är även återförsäljare för oss och produkter ur DGT Volmatics sortiment kan beställas direkt därifrån.

Hagene Teknikk ägs och drivs av Svein Hagene som närmast kommer från AT Engenes Elektro AS, som upphört med verksamheten den 2009-11-04.

Svein sysslar i första hand med teknik för trädgårdsbranschen. Han är utbildad på Senmatic DGT Volmatics produkter och dessutom auktoriserad elektriker.

Vi ser mycket positivt på detta upplägg. En särskild styrka är att Hagene Teknikk specialiserat sig just på trädgårdsbranschen. Detta innebär att Svein inte är främmande för all förekommande service och installation inom denna bransch, d v s både el, elektronik, styr- och regler, bevattning, värme och mekanik.

Vårt goda samarbete med servicepartnern i Rogaland, Sinus Elektro AS, fortsätter som vanligt.

Samarbetet med våra servicepartners kommer att vidareutvecklas med fortlöpande utbildning och information kring våra produkter.

Kontaktuppgifter:

Hagene Teknikk

Svein Hagene
Strandveien 20
3530 Røyse

Mbt +47 90 72 91 22
Mail: svein@hagene.net
Org nr: 994 751 670

Inga kommentarer änKommentera: