LCC4 klimatdator för 16 avd

Artikelnummer: 310040
Tillverkare: Senmatic
Lagerstatus: Beställningsvara

Pris på begäran

Information 24Intresseanmälan »

Spinner 16 Hämtar formulär ...

Flaggskeppet i Senmatic DGT:s flotta av klimatdatorer.

LCC4 grundar sig på en standard PLC från B&R i Österrike. Kommunikation med andra enheter sker via Ethernet. Detta gör att man kan använda standardkomponenter i nätverket såsom switchar och hubbar. Klimatdatorns nätverk kan integreras i ett befintligt kontorsnätverk. Samma nätverk används även för kommunikation med I/O-enheterna.

Varje LCC4 kan styra upp till 16 växthusavdelningar. Relä- och andra utgångar samt analoga och digitala (givar-) ingångar är inte placerade i LCC4 utan i speciella I/O-enheter, kallade expansioner. Man kan koppla in en växthusavdelning i varje expansion. Storleken på expansionsenheten väljs beroende på hur många funktioner man önskar utnyttja.

Funktionerna i LCC4 är identiska med de som finns i LCC Completa just nu. Men flexibiliteten som finns i LCC4 gör att fler funktioner kommer att tillfogas i en nära framtid.

Användargränssnittet i LCC4 är en stor pekskärm med färg. Sättet att betjäna och layouten av menyerna är i det närmaste identisk med PC-programvaran för kommunikation, SuperLink 5. Dock saknas möjligheten till datainsamling och grafritning i LCC4. Dessa funktioner ligger av naturliga skäl i persondatorn.

Inga kommentarer än

Lägg till kommentar: