Nyheter

Fördröjning i spridningen av Covid-19

2020-03-16 av Olle Magnusson

CM Teknik anpassar verksamheten till de rekommendationer och direktiv som berörda myndigheter kommunicerar samt egna ställningstaganden.

Detta innebär tills vidare:

  • Begränsad tillgång till kontor och verkstad i Landskrona. Utlämning av varor till våra lokala kunder kan ske efter överenskommelse med Kent Thomasson på telefon 070-340 78 11 eller kent@cmteknik.se. In- och utleveranser av gods via speditörer sker som vanligt.

  • Kontor och verkstad är inte fullbemannade då personal med arbetsuppgifter som kan utföras hemma jobbar där.

  • Försäljning och support sker i första hand via telefon och digitala medier. Möten och arbeten hos kunder begränsas, men kan för närvarande genomföras efter ömsesidigt säkerställande av att smittorisk ej föreligger.

  • Anpassningen kan komma att försena vissa leveranser av varor och tjänster. Service med svensk personal på plats i Norge påverkas av det aktuella läget gällande inreserestriktioner.

Vi förutsätter att våra kunder och samarbetspartners har full förståelse för, och vill samverka till, att vi på ett ansvarsfullt sätt medverkar till en minimerad spridning av Covid-19. CM Teknik kommer fortlöpande att anpassa verksamheten efter utvecklingen av epidemin.
Vi har ny adress - Äppelblomsgatan 4

2019-03-06 av Kent Thomasson

Landskrona kommun har ändrat namn på vår gata.

Vi är kvar på samma plats men vår gamla adress är nu ändrad till Äppelblomsgatan 4.

Denna adress gäller både som post- och leveransadress:

CM Teknik AB
Äppelblomsgatan 4
261 47 LANDSKRONA
CM Teknik firar 25 år!

2018-06-11 av Kent Thomasson

Jubileumet firades av de anställda tillsammans med respektive på Margretetorps Gästgifvaregård. Med god mat, dryck och härligt sällskap blev upplevelsen mycket trevlig.

På bilden har Sven och Olle just blivit hedrade med blommor.
Bona Trädgårds AMI Penta

2018-03-12 av Kent Thomasson

Jens Hilldetun, på Bona Trädgård, är mycket nöjd med sin gödselblandare, AMI Penta, som han installerade för 1 år sen.
Elmia Garden 2017!

2017-09-14 av Kent Thomasson

Elmia Garden 2017, 4-5 oktober!

Den 4 oktober öppnas dörrarna till en av branschens viktigaste mässor. Under dessa dagar kommer vi att finnas där och presentera våra produkter och tjänster. Besök oss gärna så berättar vi mer.

Ni hittar oss i Hall C, C07:22.

Vi ses där!
CM Teknik AB söker ny säljare!

2017-05-17 av Kent Thomasson

Tjänsten, enligt nedan, är nu tillsatt.

För placering i Landskrona sökes teknisk säljare.

För att klara av en ökande efterfrågan behöver vi utöka vårt säljteam. Erfarenhet från trädgårdsbranschen, och där främst växthussidan, ser vi som en stor fördel. Intresse och fallenhet för styrteknik är en förutsättning. Växtodlingserfarenhet underlättar arbetet.

Våra säljare jobbar med hela kedjan; kundkontakt, utformning av lösningar, offertskrivning, försäljning, uppföljning av installation och utbildning av användaren. Arbetet är självständigt men det finns god teknisk backup inom företaget. Södra Sverige är det huvudsakliga arbetsfältet, men den sökta personen måste vara beredd på resor i hela Sverige och Norge. Antalet resdagar med övernattning kan uppgå till 25 – 50 per år.

Tillträde omgående.

För ytterligare upplysningar om tjänsten, kontakta Olle Magnusson, jobb@cmteknik.se eller ring +46 418 213 00.
Senmatic byter logo!

2017-03-31 av Kent Thomasson

Senmatic får nyt logo

Vi hos Senmatic er stolte af at kunne præsentere vores nye logo, som markerer starten på vores nye rejse.

Senmatic har påbegyndt rejsen mod at blive et større og stærkere firma. I 2016 blev vi helt skilt ud fra vores tidligere ejer, Micro Matic, og vi fortsætter som en del af Indutrade Group.

Samtidigt har vi designet en ny forretningsstrategi som vil bringe os godt på vej. Det er vores plan at samarbejde tættere med vores kunder og samarbejdspartnere, at bibringe vores kunder endnu mere værdi, samt at blive endnu mere attraktiv som arbejdsplads.

Introduktionen af vores nye logo er en del af vores strategi og planer for fremtiden. Logoet er designet, så det fortæller historien om det nye Senmatic. De 2 farver, blå og grøn, repræsenterer vores 2 forretningsområder, Sensorer og Gartneri, og vi har tilstræbt at udtrykke vores fokus på elektronik og innovation gennem logoets grafiske design.

Da skiftet til et nyt logo involverer mange detaljer, vil vi gradvist indfase det nye logo over de kommende måneder. I vil derfor kunne opleve at se både det nye og det gamle logo. Vi håber på jeres forståelse i overgangsperioden.

Vi vil understrege, at ejerskiftet eller vores nye visuelle udtryk ikke ændrer vores forretningsgang eller samarbejde med vores forhandlere, som er udgangspunktet for hele vores virksomhed.

At have gode kunder og forhandlere er både et privilegium og en forpligtelse, hvilket vi værdsætter meget. Med vores fællers erfaringer som ballast, begynder vi vores nye rejse med stor tiltro til fremtiden.

Med venlig hilsen

Senmatic A/S

www.senmatic.com
IPM Essen 2017

2017-01-10 av Kent Thomasson

Då är det äntligen dags igen för den årliga internationella mässan IPM Essen.

Senmatic introducerar flera nya spännande produkter på mässan, klicka här för mer information.

Ni finner oss tillsammans med Senmatic A/S i Hall 3.0, monter 3D44.

Varmt välkomna!

Rss16 RSS